t-shirts bedrukken

bedrukte t-shirts


bedrukken van witte en gekleurde t-shirts in zeefdruk

Met een keurig bedrukt t-shirt zorgt u ervoor dat uw reclameboodschap dagelijks op stap gaat en door tientallen mensen wordt gelezen. De kwaliteit van het gebruikte textiel en van de drukinkt garanderen dat deze boodschap jarenlang zichtbaar blijft op alle mogelijke plaatsen. Bekijk het als een investering die jarenlang geld opbrengt.

Promotietextiel zoals t-shirts heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Door de grote hoeveelheden t-shirts die we bedrukken, kunnen we ze aan de laagste prijzen op de markt aanbieden. Een ruime ervaring in het drukken zorgt voor een resultaat dat overal gezien mag worden.

Geef je t-shirts een persoonlijk tintje. Zowel voor scholen, verenigingen als bedrijven zijn gepersonaliseerde t-shirts een perfect middel om in de kijker te lopen. Mouwloze t-shirts en t-shirts met lange mouwen, modellen voor mannen en voor vrouwen, gelaagde t-shirts en baseball t-shirts: ons aanbod is enorm. Wij hebben regelmatig een speciaal aanbod buiten alle concurrentie. Neem hiervoor eens een kijkje op aprintex.be.

bedrukken-t-shirts.be is een initiatief van Aprintex.eu
©2007 Aprintex bvba | Contacteer ons